snart så!
· 250 g haricots verts
· 1 knippe salladslök
· 200 g körsbärstomater
· 2 dl persilja
· 2 msk grov skånsk senap
· 2 msk lönnsirap
· 1 msk vitvinsvinäger
· 1 msk olivolja
· 1 burk kidneybönor (à ca 400 g)
· 1 burk stora vita bönor (à ca 400 g)
· salt och peppar
200 g chèvreost
1. Koka haricots vertsen mjuka. Häll av dem och skölj snabbt i kallt vatten.
2. Strimla salladslöken och halvera tomaterna. Hacka persiljan.
3. Blanda senap, sirap, vinäger och olja i en stor skål.
4. Lägg i bönor och grönsaker. Vänd runt. Smaka av med salt och peppar.
5. Dela chèvren i bitar och tillsätt strax före servering.
ÅÅÅhh Tuva är söt som socker!!
Din bönsallad lät riktigt goood! Ska jag absolut testa!
KRAM och God Jul!!